(Bucuresti) Case pe structura metalica Modele AKEV 2133

MAYSA COM SRL / RomaniaEste unica societate autorizata de AKON S.A. sa comercializeze si puna in opera in Romania, Sistemele de Confectii Metalice Usoare.De ce case pe structura metalica ?Sunt ecomomiceFoarte rezistente la seismeAsigura un montaj rapid.Sunt de calitate.İzolatie termice si fonica ridicataRezistenta la incendii ElasticeNu se corodeazaSunt ecologice.MAYSA COM SRL este o firma specializata in constructia de CASE, ce ofera posibilitatea de a alege modele de vile de ultima generatie, edificate cu predare la cheie in baza celor mai actuale tehnologii de constructie si utilizand materiale de calitate superioara.Pe de alta parte, MAYSA COM SRL poate da solutii proiectelor dumneavoastra sau proiectelor speciale gandite doar in vise de catre dumneavoastra, ami putin pentru modelele de vile Standard.İn plus, in cele mai economice conditii.İndiferent unde se afla terenul dumneavoastra pe teritoriul Romaniei, indiferent de modelul sau marimea casei visate de dumneavoastra su siguranta la noi veti gasi o rezolvare.Doriti ca visele sa se concretizeze in realitate?Sunati-ne. Sau trimite e-mail.Fiti si dumneavoastra proprietarul unei vile la un pret de apartament.Aratati-ne terenul, obtineti autorizatiile necesare si in 75 – 90 de zile visul dumneavoastra va deveni realitate.Vila pe care o vom edifica pentru dumneavoastra cu sistemul de Confectii Metalice Usoare poate fi predata la cerere,Executata doar pana la faza Constructie Metalica UsoaraLa rosu sau cu predare “La Cheie”.Dumneavoastra veti decidePredare la cheie case standard Tehnologii Carcasa structura metalica si Sarpanta (Structura din profile otel galvanizat de tip U si Ccu latime de 150 mm si grosimea de 1,5 – 3 mm)Placare interior perete (OSB 2 /12 mm + vata de sticla 10 cm + OSB 2 /12 mm)Placare exterior perete (OSB 3 /12 mm + vata de sticla 15 cm + folie anti-vapori + OSB 2 /12 mm)Termoizolare fonica in interiorul peretilorİnchidere si termoizolatii la fata de exterior (Polistiren 10 cm cu montaj materiale)İnchideri si izolare acoperis (OSB 3 /12 mm + vata de sticla 10 cm + folie anti-vapori + gipscarton antifoc 12,5 mm)Placare cu tigla metalica pentru acoperis Montaj jgeaburi pluvialeTamplarie PVC cu geam termopan ( 5 camera colori alb )Usa de exterior metalica ( 150 euro / buc. )Finisaje exterioare cu tencuiala decorativa ( doua culori )Placare gipscarton rezistent la incediu 12,5 mm pe peretii interior si tavane Parchet laminant in camere si living ( 5 euro / mp )Placare ceramice in spatii expuse umiditatii si terasa ( 7 euro / mp )Aplicare vopsea lavabila pe peretii interiori ( doua culori )Usi de interior cu panel AmericanScara interior din parchetİnstalatie de incalzire cu calorifereExecutie instaletie electrica si sanitare (faza 1)İn pret nu sunt incluseProiectele si avizele necesareMobila de bucatarie İnstalatie sanitare cu toata armatura Centrala termica si s√∂mineuFundatiaPretul se va cota la fata loculuiFundatia este de 50 cm de la cota +0.00 Apx. preti = 35 euro / mp

(Sibiu) vila de lux 780 mp construiti la doar 180000 euro

Vila este este structurata p+3,dispune de 12 camere,6 bai,piscina interioara,bucatarie utilata,jacuzzi in dormitor,este ultrafinisata fiind dotata cu aer conditionat, usa metalica, gresie, faianta, parchet laminat si masiv, tavan fals, arcade, spoturi, cablu, internet si telefon. Imobilul mai este dotat cu o piscina acoperita cu luminator natural in forma piramidala, jacuzzi, 3 seminee (al patrulea putand fi construit in mansarda), sauna pentru 6 persoane, loc amenajat pentru fitness, dressing si bar. Una din camere este prevazuta cu loc pentru fantana arteziana, baia matrimoniala are un sistem de absorbtie a aburilor, iar geamurile sunt prevazute cu sistem anti-efractie. Locuinta este dotata si cu ventilo-convectoare Pentru a viziona cele mai bune oferte imobiliare faceti click aici : www.asimob2007.roRelatii la tel. 0740085347 0755110891 0269213256e-mail :o ffice@asimob2007.ro

(Ilfov) vand vila pipera PRET DE CRIZA

p+1,receptie 2009,teren 600m,constrtuit 320m,gradina amenajata 440 m,iesire 2 strazi,3 dormitoare,living 110m,semineu lemne,dressing,bucatarie inchisa,2 bai,pivnita,garaj 2 masini,usi si poarta comanda electronica,se mai pot parca 5 masini in curte,2 terase etaj 10+45m,utilitati,discutabil

(Cluj) casa in Floresti 85000 euro

Imobilul este situat pe strada Magnoliei din Floresti, intr-o zona linistita aproape de padure. Casa dispune de 4 camere,3 bai, bucatarie, gradina, are o suprfata a terenului de 300mp si o suprafata construita de 160mp. Se vinde semifinisata la pretul de 85000 euro, fiind disponibil pentru mutare imediata.

(Brasov) vand casa renovata,Tarlungeni,Brasov

…Vand casa in loc.TARLUNGENI,zona centrala,constructie din caramida, singur in curte,…4 camere spatioase, baie noua, bucatarie 25 mp,pod mansardabil, 2 intrari, posibilitati locuire 2 familii, decomandata,…utilata cu termopane, parchet,incalzire centrala, instalatii noi, termoizolatie,lavabil,finisaje,telefon.,internet,…curte si gradina de 800 mp cu acces auto,2 beciuri tip crama,sura taraneasca,…zona linistita,libera la vanzare,la 8 km de Brasov,tel.0745076305,..

(Bucuresti) Vila Vanzare Mogosoaia 3 Camere(159000Euro!!)

Vand vila Mogosoaia,2006,strada Intrarea Castelului, zona noua de vile.Gaze si curent,putz cu hidrofor si fosa septica.Telefon fix ,internet,antena satelit tv,aer conditionat si dormitor etaj.Parter,etaj+pod tehnic,suprafata locuibila 130mp. Cu teren de 500mp.deschidere 20ml.gard fier forjat antic.Parter:living,bucatarie open –space,Wc serviciu,doua garaje.camera tehnica,doua terase acoperite mici,o terasa mare de vara,curte amenajata.Etaj: 2 camere spatioase fiecare cu balconul ei,o baie.Podul tehnic este numai pentru depozitare el fiind nelocuibil.Structura de rezistenta a garajului este facuta si proiectata pentru inca un etaj.Usi garaj,acces automatizate.Casa se vinde nemobilata. Cadastru si intabulare.Merita vazuta.Oferta Unik!!

(Bucuresti) Vila Vanzare Pipera 7 Camere(Brancoveneasca-LUX)

Particular,vand vila Pipera stil Brancovenesc 7 camere,Constructie decembrie 2007(Str.Dealul Bisericii) suprafata 250mp+125mp.pod neutilizat,teren 450mp.Amprenta sol 125mp.Parter:2 camere,bucatarie,camara,baie,dressing,garaj.Etj1:4 dormitoare,living,balcon,baie.Finisaje deosebite:geamuri termopan stefar cu bolta,izolatii pereti,tavan superior si podea,hidroizolatii bai,constructie caramida Porotherm,acoperis tabla Lindab,placari exterioare soclu si portiuni piatra naturala,parchet lemn masiv,placari interioare piatra naturala,gresie,faianta,tencuieli decorative nobile,fier forjat,vitralii(accente brincovenesti) ambianta interioara deosebita,curte si gradina amenajata, antena satelit,internet,drum asfaltat,gaz,curent,apa(putz 43m,hidrofor,statie dedurizare+retea apa).Rog oferte serioase.

(Bucuresti) Teren vanzare Cotroceni 378mp.

Proprietar,vand teren 378mp. si-sau casa(Cu folosinta sau demolare) 5 camere zona rezidentiala Cotroceni(Dr.Staicovici 31),suprafata 190mp.(utili 160mp.)cu teren de 188mp.Toate utilitatile.Aviz P+2+M.Pret usor negociabil.In apropiere se afla Hotel Marriot,Opera Roamana,Metrou,Mijloace de transport,Spital Universitar. Se poate demola sau renova pentru investitii sediu firma,clinica privata.Constructie 1955.

(Arges) vand vila zona submontana cca 1h si 30-45min buc

Vand vila , casa de vacanta pretabil pensiune la 18km de C. Muscel,Arges, p+1,an c.-2003, 134mp/nivel,8camere ,2bai,3holuri,terasa,g,f,mocheta,termopane,c/t,izolata termic,tel fix,cablu tv, internet ,hidrof.,fosa,constructie din car.protherm pe schelet de beton armat,lindab,mobilata si utilata modern,d-76ml, St=6.000mp,situata intr-o zon� pitoreasc�,�ntr-un cadru natural submontan inconjurata de p�duri de foioase si conifere, 165.000euro,neg.Tel: 0766 588 415 (cca 1 h si 30-45 min din Bucuresti)

(Sibiu) vila de lux 780 mp construiti la doar 180.000 euro

Vila de lux 780 mp construiti la SUPERPRET! Vila este este structurata p+3,dispune de 12 camere,6 bai,piscina interioara,bucatarie utilata,jacuzzi in dormitor,este ultrafinisata fiind dotata cu aer conditionat, usa metalica, gresie, faianta, parchet laminat si masiv, tavan fals, arcade, spoturi, cablu, internet si telefon. Imobilul mai este dotat cu o piscina acoperita cu luminator natural in forma piramidala, jacuzzi, 3 seminee (al patrulea putand fi construit in mansarda), sauna pentru 6 persoane, loc amenajat pentru fitness, dressing si bar. Una din camere este prevazuta cu loc pentru fantana arteziana, baia matrimoniala are un sistem de absorbtie a aburilor, iar geamurile sunt prevazute cu sistem anti-efractie. Locuinta este dotata si cu ventilo-convectoarePentru a viziona cele mai bune oferte imobiliare faceti click aici : www.asimob2007.roRelatii la tel. 0740085347 0755110891 0269213256e-mail :o ffice@asimob2007.ro